Цветни идеи

За нас

 

История

Ние сме „Цветни идеи“ ООД – компания за ландшафтна архитектура, създадена през 2005г.

Ние сме специалисти с дългогодишен опит в изграждането на озеленени пространства – градини, тераси, натурални басейни, офиси и други.

В последните години нашата дейност е съсредоточена в интериорното озеленяване, защото смятаме, че това е нашето призвание и тук можем да бъдем най-полезни на хората.

Нашата мисия

Ролята на растителността в заобикалящата ни среда – работни пространства, отворени обществени пространства, административни сгради, ресторанти и кафенета – е много голяма. Зеленината е въпрос и на престиж – тя прави офисите по-привлекателни и по-стойностни.

Нашата мисия е да популяризираме зеленината и положителната й роля в нашето ежедневие. Чрез растенията ние творим красота и създаваме съвременна зелена среда.

Екип

Нашите специалисти – ландшафтни архитекти, ботаници и градинари, са отлично обучени и отдадени на работата си. И всички те обичат цветята. Защото без специално отношение към растенията не може да постигнем висококачествения продукт, който искаме да получите.

Нашите предимства

Ние познаваме отлично растенията и знаем как да ги използваме, за да подобрим средата, в която работите.  Ние предлагаме устойчиви решения, в които растенията са на правилното място и хората и растенията се чувстват добре.

Нашите предимства:

  • Прилагаме модерните тенденции в ландшафтния дизайн
  • Държим на високото качество на крайния продукт
  • Имаме лично отношение към клиентите
  • Предлагаме бързо изпълнение и гъвкавост на всеки етап от реализацията
  • Имаме над 15 години опит в това, което правим

И можем да го докажем чрез нашите клиенти.

    Свържете се с нас

      Свържете се с нас