Цветни идеи

Клиентите за нас

„Имаме отлични впечатления от професионализма на Цветни идеи при водене на преговори и прецизното изпълнение на договорните отношения през целия период на съвместната ни работа. Подходът е индивидуален, изцяло съобразен с инфраструктурните особености на помещенията ни.
 
Благодарение на професионализма и показаната отговорност всичко срокове и изисквания за качество се спазват стриктно. Съблюдават се всички норми за взаимно осигуряване на безопасни условия на труд.“

Петя Стоянова, административен директор, „Евро Геймс Технолоджи“ ООД

„Страхотен екип. Качествена грижа. Професионализъм и старание. Бърза реакция. Препоръчвам с две ръце!“

Кристина Калоянова, оперативен контрол, „Роберт Бош“ ЕООД

„Страхотни! Усмихнати, учтиви, разговорливи, изключително експедитивни и истински професионалисти в сферата си на работа. Освен това, ако не ви бива с гледането на растения, Цветни идеи ще ви кажат как най-добре да се грижите за тях.“

Иван Коларов, Офис администратор, „Форюендйоркъстъмърс София“ ЕООД

Цветни идеи предоставят наистина професионално обслужване, съобразяват се с желанията на клиента и екипът е изключително отзивчив. Препоръчвам ги, ако имате нужда от професионален съвет или за озеленяване на офиса или дома Ви!“

Бисерка Игнатова, Офис координатор, „Марс Инкорпорейтед България“ ЕООД

„Екипът на Цветни идеи превърна балкона ми в истинска градина. Препоръчвам ги на всеки, който иска да сбъдне цветните си мечти!“

Ирена Костадинова, победител в кампанията БАЛКОNA

„Професионално обслужване, красиви растения, приятен екип. Препоръчвам за озеленяване на офиса или дома Ви!“

Ива Маджарова, Офис администратор, „Майлстоун Системс България“ ЕООД

„Тези две невероятни дами направиха градината ми рай. Препоръчвам ги на всеки, който иска да сбъдне цветните си идеи.“

Искра Микова, собственик на Модна къща „Амбиция“

„Колкото повече се ограждаме със стъкло и бетон и се отдалечаваме от природата, толкова повече имаме нужда от нея във вътрешните пространства. Научих това от Цветни идеи. Малкото палмовидно растение, което получих от тях преди 12 години като подарък за първия ни офис, днес е почти триметрово дърво! Освен че ни беше приятел през цялото това време, освен че ни даваше свежест и зеленина, то ни предаде и един важен урок – за растежа трябва време. И любов! Благодарим ви, Цветни идеи!“

Олга Георгиева, Издателска къща „Тара“

„Перфектен екип! Професионализъм, вникване до детайл и лично отношение. Много идейни, семпли и ефектни решения за всякакви пространства! С цветен поглед, въображение и много желание преобразяват и създават уют с много естествена красота!“

Десислава Бъчварова, Дизайн студио „Colourful”

„Много цветни и свежи! Интересни и полезни публикации и много красота! Какво друго му трябва на човек!“

Виолина Костова, „Групама животозастраховане“ ЕАД

„Пъстри идеи и професионално отношение към всяко кътче до най-зелената и цветна подробност.“

Милен Ангелов, „Мото Спорт Медия“ ЕООД

  Цветен скандинавски мъх в саксия
   


  Политика за поверителност и защита на личните данни  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

   Висока метална кашпа
    


   Политика за поверителност и защита на личните данни   Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

    Метални кашпи на стойка
     


    Политика за поверителност и защита на личните данни    Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

     Шишенце с цветен скандинавски мъх
      


     Политика за поверителност и защита на личните данни     Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

      Подвижни разделители
       


      Политика за поверителност и защита на личните данни      Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

       Метални кашпи
        


       Политика за поверителност и защита на личните данни       Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

        Вертикални конструкции с метални въжета
         


        Политика за поверителност и защита на личните данни        Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

         Кръг
          


         Политика за поверителност и защита на личните данни         Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

          Панел в окачен таван
           


          Политика за поверителност и защита на личните данни          Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

           Композиции за маса
            


           Политика за поверителност и защита на личните данни           Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

            Картини и пана от скандинавски мъх
             


            Политика за поверителност и защита на личните данни            Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

             "Отгледай сам"
              


             Политика за поверителност и защита на личните данни             Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

              Малко цвете в саксия
               


              Политика за поверителност и защита на личните данни              Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

               Зелена вертикална преграда
                


               Политика за поверителност и защита на личните данни               Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                Букви
                 


                Политика за поверителност и защита на личните данни                Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                 Шестоъгълник
                  


                 Политика за поверителност и защита на личните данни                 Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                  Свържете се с нас                  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.