Цветни идеи

Цветни идеи партньор в интересна фотоизложба

На 21 юни 2024 г. в пространството EGA на ул. „Цар Самуил“ №45 в София се откри фотоизложба с дискусия Villages and Natural Habitats, на която партньор и съорганизатор бе Цветни идеи.

Растения в композиции – оригиналност и стил в офиса

Композициите от няколко растения, засадени в един и същ съд, са популярен начин за отглеждане на декоративните видове. Търси се интересна визия, която да приковава погледа с феерия от цветове и форми, но , разбира се, изборът на правилните растения е от съществено значение.

Лутерия – тропическо сияние за офиса

Лутерията е популярно интериорно растение с интересни листа и красиви съцветия. Много добре се вписва в интериора на офиса, когато е засадена самостоятелно или в композиции с други цъфтящи и листно-декоративни растения.

Свежи подправки в офиса – част втора

В първата ни статия по темата са представени малка част от растенията, които могат да се отглеждат директно в любимия ресторант, на работното място или са достъпни за хората, които се срещат на по едно питие в лоби бара след изтощителния работен ден. Предлагаме ви още няколко растения подходящи за тази цел.

Цветни идеи разказва пред зрителите на бТВ

Поредицата „Зелени минути“ на предаването „Преди обед“, bTV Media Group бе гост в офиса на Цветни идеи. Там нашият биолог Елица Пецева заедно с водещия Владимир Гешев демонстрира как се прави кокедама и разказа на зрителите интересни факти за това японско изкуство.

Свежи подправки в офиса – вкусно, здравословно, лесно

Отглеждането на ваша собствена градина с подправки и цъфтящи растения в офиса и у дома ще ви помогне да задоволите желанието си за прясна здравословна храна или напитка по всяко време. Така ще помогнете още да се намалят хранителните отпадъци и ще имате контрол върху това как се отглеждат част от съставките, включени във вашето здравословното меню.

Растения под наем за офиса – много ползи, едно решение

Наемането на растенията може да бъде удобен и улеснен начин да направите вашия офис по-привлекателно място за работа. Нека ви разкажем за предимствата на това решение за интериорно озеленяване.

Папратите – идеални за сенчести офис пространства

В статията ще ви запознаем с едни от най-често използваните папрати в офис пространствата, които се причисляват към групата на сенкоиздръжливите растения.

Цветни идеи ЗА опазване на околната среда

През последните десетилетия тенденциите към създаване на зелена среда в бизнес сградите се налагат скоростно. Затова и ние от Цветни идеи, в стремежа си да предлагаме добре обмислени, устойчиви и дългосрочни решения за интериорно озеленяване, избираме да бъдем част от решението за устойчиво опазване на околната среда.

  Цветен скандинавски мъх в саксия
   


  Политика за поверителност и защита на личните данни  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

   Висока метална кашпа
    


   Политика за поверителност и защита на личните данни   Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

    Метални кашпи на стойка
     


    Политика за поверителност и защита на личните данни    Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

     Шишенце с цветен скандинавски мъх
      


     Политика за поверителност и защита на личните данни     Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

      Подвижни разделители
       


      Политика за поверителност и защита на личните данни      Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

       Метални кашпи
        


       Политика за поверителност и защита на личните данни       Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

        Вертикални конструкции с метални въжета
         


        Политика за поверителност и защита на личните данни        Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

         Кръг
          


         Политика за поверителност и защита на личните данни         Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

          Панел в окачен таван
           


          Политика за поверителност и защита на личните данни          Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

           Композиции за маса
            


           Политика за поверителност и защита на личните данни           Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

            Картини и пана от скандинавски мъх
             


            Политика за поверителност и защита на личните данни            Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

             "Отгледай сам"
              


             Политика за поверителност и защита на личните данни             Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

              Малко цвете в саксия
               


              Политика за поверителност и защита на личните данни              Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

               Зелена вертикална преграда
                


               Политика за поверителност и защита на личните данни               Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                Букви
                 


                Политика за поверителност и защита на личните данни                Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                 Шестоъгълник
                  


                 Политика за поверителност и защита на личните данни                 Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                  Свържете се с нас                  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.