Цветни идеи

Скандинавски мъх

Интериорът оживява! Ще го забележите и определено ще го почувствате! Една стена или картина от скандинавски мъх е много повече от акцент в офиса.

лого от мъх

Мъхът ви свързва с красотата на Майката природа. Той дава усещане за мир и спокойствие, обогатява средата и подобрява акустиката в помещенията. Затова не е учудващо, че все повече хора проявяват интерес към този специфичен вид интериорно озеленяване.

От картини от мъх, фирмени лога и надписи, до цели стени, многоликата му същност позволява най-различни идеи за приложение.

Мъхът, използван в изработката на стени и картини за интериора, се култивира в Скандинавия. След събирането му, се обработва с глицерин, който му придава мекота, еластичност, устойчивост на прах. При много ниска влажност (под 30%), мъхът може малко да изсъхне, което намалява неговата еластичност. При последващо повишаване на влажността еластичността му се възстановява. Освен в естествения си цвят, който е светло бежово, мъхът може да се оцвети с безвредни перманентни бои в различни цветове.

Скандинавският мъх има дълъг живот при минимална необходимост от поддръжка. Стените от мъх поглъщат звука и създават усещането за естествена среда във вашия офис, ресторант или шоурум. Мъхът не събира прах и поради това не се нуждае от почистване.

Предимствата на паната от мъх:скандинавски мъх

 • Привличащ погледа естествен акцент
 • Много добро шумопоглъщане
 • Компактен дизайн
 • Без необходимост от поддръжка
 • Негорим
 • Богатство от цветове

 

Обадете ни се и ще ви разкажем за безбройните възможности, които предлага озеленяването със скандинавски мъх. Потърсете ни на тел. 089 900 1602 или направете запитване онлайн .

 

скандинавски мъх

скандинавски мъх

декоративни топки от мъх

декоративни топки от мъх

декоративни топки от мъх

лого от мъх

пана от скандинавски мъх

пана от скандинавски мъх

  Свържете се с нас

   Свържете се с нас