Тайните на скандинавския мъх

Тайните на скандинавския мъх

Интериорът на офиса оживява! Ще го забележите и определено ще го почувствате! Една стена или картина от скандинавски мъх е много повече от акцент в офиса.

лого от мъх

Мъхът ви свързва с красотата на Майката природа. Той дава усещане за мир и спокойствие, обогатява средата и подобрява акустиката в помещенията. Затова не е учудващо, че все повече хора проявяват интерес към този специфичен вид интериорно озеленяване.

От картини от мъх, фирмени лога и надписи, до цели стени, многоликата му същност позволява най-различни идеи за приложение.

Мъхът, използван в изработката на стени и картини за интериора, се култивира в Скандинавия. След събирането му се обработва с глицерин, който му придава мекота, еластичност, устойчивост на прах. При много ниска влажност (под 30%), мъхът може малко да изсъхне, което намалява неговата еластичност. При последващо повишаване на влажността еластичността му се възстановява. Освен в естествения си цвят, който е светло бежово, мъхът може да се оцвети с безвредни перманентни бои в различни цветове.

Скандинавският мъх има дълъг живот при минимална необходимост от поддръжка. Стените от мъх поглъщат звука и създават усещането за естествена среда във вашия офис, ресторант или шоурум. Мъхът не събира прах и поради това не се нуждае от почистване.

Предимствата на паната от мъх:скандинавски мъх

 • Привличащ погледа естествен акцент
 • Много добро шумопоглъщане
 • Компактен дизайн
 • Без необходимост от поддръжка
 • Негорим
 • Богатство от цветове

 

Разгледайте нашите разнообразни продукти от скандинавски мъх.

Обадете ни се и ще ви разкажем за безбройните възможности, които предлага озеленяването със скандинавски мъх. Потърсете ни на тел. 089 900 1602 или направете запитване онлайн .

 

скандинавски мъх

скандинавски мъх

декоративни топки от мъх

декоративни топки от мъх

декоративни топки от мъх

лого от мъх

пана от скандинавски мъх

пана от скандинавски мъх

  Цветен скандинавски мъх в саксия
   


  Политика за поверителност и защита на личните данни  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

   Висока метална кашпа
    


   Политика за поверителност и защита на личните данни   Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

    Метални кашпи на стойка
     


    Политика за поверителност и защита на личните данни    Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

     Шишенце с цветен скандинавски мъх
      


     Политика за поверителност и защита на личните данни     Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

      Подвижни разделители
       


      Политика за поверителност и защита на личните данни      Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

       Метални кашпи
        


       Политика за поверителност и защита на личните данни       Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

        Вертикални конструкции с метални въжета
         


        Политика за поверителност и защита на личните данни        Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

         Кръг
          


         Политика за поверителност и защита на личните данни         Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

          Панел в окачен таван
           


          Политика за поверителност и защита на личните данни          Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

           Композиции за маса
            


           Политика за поверителност и защита на личните данни           Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

            Картини и пана от скандинавски мъх
             


            Политика за поверителност и защита на личните данни            Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

             "Отгледай сам"
              


             Политика за поверителност и защита на личните данни             Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

              Малко цвете в саксия
               


              Политика за поверителност и защита на личните данни              Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

               Зелена вертикална преграда
                


               Политика за поверителност и защита на личните данни               Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                Букви
                 


                Политика за поверителност и защита на личните данни                Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                 Шестоъгълник
                  


                 Политика за поверителност и защита на личните данни                 Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                  Свържете се с нас                  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.