4 начина да преобразите бюрото си за повече творческа енергия

4 начина да преобразите бюрото си за повече творческа енергия

Често забравяме, че заобикалящото ни пространството има пряко влияние върху вътрешния ни свят. Прекарваме толкова много време на работното място, затова има голямо значение то да ни вдъхновява и стимулира. С две думи, трябва да работим в творческа среда, за да творим.

Макар движещите сили зад творческия процес да са индивидуални за всеки от нас, има някои полезни идеи, с които може да одухотворите почти всяко работно пространство. Например, едно цвете на бюрото увеличава продуктивността с 15%, а работно място до прозореца зарежда с енергия.

Осигурете си разнообразие

Не всички имаме работа, която е свързана с движение и посещаване на разнообразни места и среща с различни хора. Много от нас не излизат от офиса, но това не означава, че трябва да сме роби на монотонния ритъм. За разнообразие, може да седнете с лаптопа на мястото за релакс, да размените стола си или дори бюрото с колегата поне за малко.

Когато седнете до различно растение и на различна светлина може да ви осени някоя страхотна идея, която шефът да оцени.

Донесете си късче от природата в офиса

Присъствието на образи от природата на работното място носи чувство за баланс и спокойствие. Разбира се, растенията са на първо място, когато говорим за природа в офиса. Колкото повече, толкова по-добре! Можете също така да заобиколите компютъра с принтове на природни пейзажи или ако колегите не възразяват, да използвате приятните аромати на етерични масла.

Повече за ролята на растенията в съвременния офис, може да прочетете тук.

Заобиколете се с предмети, които ви вдъхновяват

Нека саксията на бюрото ви бъде уникат, да ви напомня за великите дела, на които сте способни. На пазара има най-различни модели и материали.

А защо не сами да си я направите от глина, да рециклирате кофичка от кисело мляко или някой буркан и да ги превърнете в дом на любимия си кактус или сукулент?

Творчеството ще събуди творчество!

Използвайте енергията на кристалите

Ако обичате кристалите, си спомнете, че цитринът събужда креативността и разсейва застоялата енергия. Може да го сложите в центъра на работното си място или в саксията на бюрото и да му позволите да отвори и насити с енергия всички аспекти от вашата работа за максимално вдъхновение.

Направете вашето работно пространство креативно място. Обадете ни се на тел. 089 900 1602, направете запитване онлайн или ни пишете на info@cvetni-idei.com.

  Цветен скандинавски мъх в саксия
   


  Политика за поверителност и защита на личните данни  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

   Висока метална кашпа
    


   Политика за поверителност и защита на личните данни   Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

    Метални кашпи на стойка
     


    Политика за поверителност и защита на личните данни    Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

     Шишенце с цветен скандинавски мъх
      


     Политика за поверителност и защита на личните данни     Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

      Подвижни разделители
       


      Политика за поверителност и защита на личните данни      Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

       Метални кашпи
        


       Политика за поверителност и защита на личните данни       Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

        Вертикални конструкции с метални въжета
         


        Политика за поверителност и защита на личните данни        Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

         Кръг
          


         Политика за поверителност и защита на личните данни         Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

          Панел в окачен таван
           


          Политика за поверителност и защита на личните данни          Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

           Композиции за маса
            


           Политика за поверителност и защита на личните данни           Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

            Картини и пана от скандинавски мъх
             


            Политика за поверителност и защита на личните данни            Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

             "Отгледай сам"
              


             Политика за поверителност и защита на личните данни             Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

              Малко цвете в саксия
               


              Политика за поверителност и защита на личните данни              Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

               Зелена вертикална преграда
                


               Политика за поверителност и защита на личните данни               Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                Букви
                 


                Политика за поверителност и защита на личните данни                Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                 Шестоъгълник
                  


                 Политика за поверителност и защита на личните данни                 Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                  Свържете се с нас                  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.