Интериорно озеленяване на офиса – от огледа до поддръжката

Интериорно озеленяване на офиса – от огледа до поддръжката

За ролята на растенията в съвременния офис сме говорили много и с всеки изпълнен нов проект удовлетворението от добре свършената работа върви ръка за ръка с радостта, че сме направили още едно пространство по-зелено, по-красиво и по-здравословно.

По време на безплатните огледи, които правим, преди да изготвим нашата оферта, ние преценяваме няколко важни фактора. Те ще повлияят на избора на растителни видове и съдове, подходящи за конкретното пространство. Огледите извършваме винаги заедно с клиента, защото той може да даде отговори на много въпроси.

Ето няколко ключови момента, на които обръщаме внимание.

1. Оценка на пространството

Ние преценяваме условията, които предлага мястото – наличие на естествена светлина, разпределение на климатиците, разпределение на работните места, роля на помещението (отворено пространство, конферентна зала, стая за релакс, кухня). Тази информация ще използваме, когато решаваме къде и какви по вид и размер растения ще разположим в офиса.

На клиента разчитаме за допълнителна „скрита“ информация като навици на служителите, използване на щори, лични предпочитания.

2. Оптимални решения

В новопостроените офис сгради помещенията са просторни и там могат да се разположат много и най-различни зеленини. Не така стоят нещата във вече установените офиси, но и за тези наши клиенти имаме интересни решения, които ще доведат Природата при тях. Най-често това се постига чрез оптимизиране на вертикалното пространство с помощта на:

 

3. Разнообразие от съдове

Независимо дали става дума за нов или установен офис, съдовете трябва да бъдат съобразени с интериора. В Цветни идеи работим с голямо разнообразие от съдове и саксии – от висококачествена пластмаса, с или без поливна система, с най-различни размери и цветове. Така може да предложим най-подходящите такива, съобразени с интериора и изискванията на нашите клиенти.

 

4. Професионално поддържане

Интериорното озеленяване на офиса е инвестиция както в здравето и благополучието на служителите, така и в добър имидж пред клиенти и партньори. Като всяка добра инвестиция то трябва да се пази и поддържа, за да може да се използва пълноценно и дългосрочно.

Ние от Цветни идеи предлагаме професионално поддържане на интериорна растителност, като изготвяме програма за абонаментно поддържане на растителността, съобразена с конкретното пространство и бюджет.

Когато сте готови да преобразите офиса, може да разчитате на Цветни идеи да ви предложим най-подходящото решение. Обадете ни се за безплатен оглед на тел. 089 900 1602, направете запитване онлайн или ни пишете на info@cvetni-idei.com.

 

  Цветен скандинавски мъх в саксия
   


  Политика за поверителност и защита на личните данни  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

   Висока метална кашпа
    


   Политика за поверителност и защита на личните данни   Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

    Метални кашпи на стойка
     


    Политика за поверителност и защита на личните данни    Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

     Шишенце с цветен скандинавски мъх
      


     Политика за поверителност и защита на личните данни     Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

      Подвижни разделители
       


      Политика за поверителност и защита на личните данни      Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

       Метални кашпи
        


       Политика за поверителност и защита на личните данни       Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

        Вертикални конструкции с метални въжета
         


        Политика за поверителност и защита на личните данни        Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

         Кръг
          


         Политика за поверителност и защита на личните данни         Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

          Панел в окачен таван
           


          Политика за поверителност и защита на личните данни          Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

           Композиции за маса
            


           Политика за поверителност и защита на личните данни           Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

            Картини и пана от скандинавски мъх
             


            Политика за поверителност и защита на личните данни            Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

             "Отгледай сам"
              


             Политика за поверителност и защита на личните данни             Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

              Малко цвете в саксия
               


              Политика за поверителност и защита на личните данни              Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

               Зелена вертикална преграда
                


               Политика за поверителност и защита на личните данни               Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                Букви
                 


                Политика за поверителност и защита на личните данни                Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                 Шестоъгълник
                  


                 Политика за поверителност и защита на личните данни                 Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                  Свържете се с нас                  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.