Цветни идеи ЗА опазване на околната среда

Цветни идеи ЗА опазване на околната среда

През последните десетилетия тенденциите към създаване на зелена среда в бизнес сградите се налагат скоростно. Затова и ние от Цветни идеи, в стремежа си да предлагаме добре обмислени, устойчиви и дългосрочни решения за интериорно озеленяване, избираме да бъдем част от решението за устойчиво опазване на околната среда, като все по-често използваме съдове от рециклирани материали в нашата работа.

След стоманата и бетона, пластмасата е третият най-разпространен материал на Земята.
Културата на рециклиране е основата за по-добро бъдеще. Пластмасата може да предложи много повече, отколкото си мислим, и когато нейният жизнен цикъл се уважава и използва в пълния му потенциал, тя се превръща от отпадък в суровина.

Усъвършенстването и развитието на новите технологии не оставя съмнение във високото качество, устойчивостта и функционалността на саксиите и кашпите от рециклирани материали. Вече всички производителите на съдове за растения, с които си сътрудничим от Цветни идеи, задължително разполагат в продуктовата си гама с такива продукти. Лесно ще ги намерите под имена като 2ECOnd Life, GREEN POP или GREENER. Тези съдове не отстъпват нито по здравина, нито по дълголетност на конвенционално произведените такива. Самата пластмаса е изключително устойчива и растенията, засадени в такъв тип съдове, се развиват отлично.

Разнообразие от съдеве и саксии

Всяка година около 11 млн. тона пластмаса се озовава в океаните, с което допринася за 80% от замърсяването на водите на планетата.
Друга посока, в която даваме нашия принос за опазването на околната среда, е разделното събиране на отпадъците от нашата дейност. В световен мащаб се влагат милиарди финансови средства за популяризирането на глобалния проблем с безпрецедентното до този момент замърсяване на планетата. Все повече държави налагат тази зелена култура като част от националните си политики.

Ние от Цветни идеи знаем, че полагането на усилия от всеки един от нас за опазване на околната среда е знак за добра култура и чувство за отговорност, знак за модерно съвременно общество. Ние искаме да съхраним планетата, като я опазваме чиста, и вярваме, че разделното събиране на отпадъци и използването на продукти от рециклирани материали са нашите малки стъпки към постигането на големи резултати.

Присъедините се към каузата за глобалното опазване на околната среда, като изберете саксии и кашпи от рециклирани материали за вашия офис. Обадете ни се на тел. 089 900 1602, направете запитване онлайн или ни пишете на info@cvetni-idei.com.

 

 

  Цветен скандинавски мъх в саксия
   


  Политика за поверителност и защита на личните данни  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

   Висока метална кашпа
    


   Политика за поверителност и защита на личните данни   Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

    Метални кашпи на стойка
     


    Политика за поверителност и защита на личните данни    Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

     Шишенце с цветен скандинавски мъх
      


     Политика за поверителност и защита на личните данни     Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

      Подвижни разделители
       


      Политика за поверителност и защита на личните данни      Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

       Метални кашпи
        


       Политика за поверителност и защита на личните данни       Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

        Вертикални конструкции с метални въжета
         


        Политика за поверителност и защита на личните данни        Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

         Кръг
          


         Политика за поверителност и защита на личните данни         Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

          Панел в окачен таван
           


          Политика за поверителност и защита на личните данни          Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

           Композиции за маса
            


           Политика за поверителност и защита на личните данни           Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

            Картини и пана от скандинавски мъх
             


            Политика за поверителност и защита на личните данни            Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

             "Отгледай сам"
              


             Политика за поверителност и защита на личните данни             Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

              Малко цвете в саксия
               


              Политика за поверителност и защита на личните данни              Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

               Зелена вертикална преграда
                


               Политика за поверителност и защита на личните данни               Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                Букви
                 


                Политика за поверителност и защита на личните данни                Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                 Шестоъгълник
                  


                 Политика за поверителност и защита на личните данни                 Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                  Свържете се с нас                  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.