Растения под наем за офиса – много ползи, едно решение

Растения под наем за офиса – много ползи, едно решение

Талантливите служители непрекъснато търсят по-добри възможности на един много конкурентен пазар на труда и инвестирането в създаването на привлекателно и приятно работно място е жизненоважно за компаниите, които искат да запазят своят екип. Това е една от причините присъствието на живи растения в работните пространства да се превърне в задължителен елемент от офис интериора.

Екипът на Цветни идеи ежедневно провежда разговори с много мениджъри, които искат да задържат своите служители чрез създаването на по-добра работна среда. За да помогнем на нашите клиенти да се възползват от всички предимства, които предлага присъствието на живи растения в офиса, без да им се налага да заделят собствен ресурс за закупуването, поддържането и замяната им, сме разработили нова услуга за растения под наем и професионално поддържане.

Ако и вие обмисляте да озелените вашето офис пространство, ето три страхотни причини защо наемането на растения може да бъде по-добрата алтернатива за вас.

Гъвкавост

Разширявате вашия офис и имате нужда от допълнителни растения за новите помещения? Няма проблем, ще добавим свежа зеленина.

Трябва да намалите екипа и някои растения вече са ви излишни? Може да разчитате на нашата бърза реакция в удобен за вас ден да приберем ненужните ви саксии и да коригираме договора с новата бройка.

Предлагаме на нашите клиенти голям избор от растителни видове, като подбираме най-подходящите за конкретното офис пространство. Работим също така и с голямо разнообразие от съдове и саксии, които да се впишат хармонично в цялостния интериорен дизайн. За по-сложните архитектурни решения има възможност да се създават артикули по поръчка, като мебели с вградени сандъци, метални кашпи, зелени вертикални прегради, нестандартни етажерки, висящи кашпи.

Професионална грижа и поддръжка

Растенията, предлагани от професионална компания за ландшафтна архитектура, са от по-висок клас и поддръжката им е по-ефективна. Специалистите от Цветни идеи са отлично запознати с различните видове и изискванията им към условията на средата в офис пространствата. Това гарантира експертната грижа и перфектен външен вид на растенията.

Когато наемете растения от Цветни идеи, вие автоматично получавате нашата цялостна услуга за поддръжка, включена в договора, и ние поемаме пълната отговорност за отглеждането им. Това означава, че вашите зелени кътове ще изглеждат страхотно така, както сте ги планирали.

Рентабилно решение

Наемането на растения може да бъде по-изгодно от директното им закупуване, тъй като отпада нуждата от голяма еднократна инвестиция и разходите се разпределят по-равномерно във времето. Всички разходи за растения, съдове, засаждане и доставка се поемат от Цветни идеи, а вие получавате договор за наем, който фиксира вашите разходи за озеленяване за срока на договора. Освен това, с редовните грижи на нашите професионалисти растенията във вашия офис ще бъдат красиви, здрави и жизнени, без излишните допълнителни разходи по поддръжка и смяна.

Наемането на растенията може да бъде удобен и улеснен начин да направите вашия офис по-зелен. За вашето работно пространство и ценни служители Цветни идеи предлага още изработка на живи стени и пана от скандинавски мъх, корпоративни подаръци, творчески работилници за тиймбилдинг, екстериорно озеленяване на тераси  и още много други интересни зелени решения. Всичко това е на база цялостно индивидуално проектиране, монтаж и поддръжка.

Увеличете производителността във вашата бизнес компания или търговски обект с Цветни идеи. Обадете ни се  на тел. 089 900 1602, направете запитване онлайн или ни пишете на info@cvetni-idei.com.

 

  Цветен скандинавски мъх в саксия
   


  Политика за поверителност и защита на личните данни  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

   Висока метална кашпа
    


   Политика за поверителност и защита на личните данни   Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

    Метални кашпи на стойка
     


    Политика за поверителност и защита на личните данни    Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

     Шишенце с цветен скандинавски мъх
      


     Политика за поверителност и защита на личните данни     Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

      Подвижни разделители
       


      Политика за поверителност и защита на личните данни      Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

       Метални кашпи
        


       Политика за поверителност и защита на личните данни       Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

        Вертикални конструкции с метални въжета
         


        Политика за поверителност и защита на личните данни        Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

         Кръг
          


         Политика за поверителност и защита на личните данни         Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

          Панел в окачен таван
           


          Политика за поверителност и защита на личните данни          Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

           Композиции за маса
            


           Политика за поверителност и защита на личните данни           Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

            Картини и пана от скандинавски мъх
             


            Политика за поверителност и защита на личните данни            Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

             "Отгледай сам"
              


             Политика за поверителност и защита на личните данни             Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

              Малко цвете в саксия
               


              Политика за поверителност и защита на личните данни              Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

               Зелена вертикална преграда
                


               Политика за поверителност и защита на личните данни               Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                Букви
                 


                Политика за поверителност и защита на личните данни                Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                 Шестоъгълник
                  


                 Политика за поверителност и защита на личните данни                 Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.

                  Свържете се с нас                  Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Политиката за поверителност и Условия на ползване на Google.